May 29, 2012

Black is cool

Devojke, vreme je ovih dana baš loše, kiša pada po ceo dan, ali sam  uhvatila malčice lepog vremena da se vidim sa drugaricama. Odlučila sam se za kombinaciju koja mi je udobna i to u crnoj boji! Narukvica koju sam dobila na poklon od Bolja Accessories Design-a mi se jako dopada i super se kombinuje uz razne boje! Posetite ih na Facebook stranici  Bolja Accessories Design i pronaćićete mnogo toga lepog i interesantnog!


Girls, weather is really bad these days, it rains all day but I managed to catch a little bit of nice weather to see my friends. I decided wear cozy and black combination! Bracelet, which was a gift from Bolja Accessories Design , I like very much and I can match it with many colors! Visit their Facebook page Bolja Accessories Design  and you can find many  nice and interesting accessories!
 Naočare-Sunglasses: Accessorize
Bluza-Blouse: H&M
Helanke-Leggings: Stradivarius
Torba-Bag: Roberto Cavalli Freedom
Narukvica-Bracelet: Bolja Accessories Design
Sat-Watch: Blumarine
Nanule-Mule heels: DieselKISS, DANA!May 27, 2012

Green and purple


Naočare-Sunglasses: Orsay
Haljina-Dress: Zara
Ogrlica-Necklace: Iva's Margarita
Torba-Bag: Tašnarija
Narukvica-Bracelet: Bolja Accessories Design
Cipele-Shoes:Nisu brendirane, iz Grčke, Non branded, Greece


Devojke, danas sam bila na ručku sa momkom i uspela sam da ga nagovorim da me slika pre nego što smo krenuli. To nije bio lak posao :-) , pa ni slike nisu najsjanijeg kavliteta, ali nadam se da će vam se dopasti! 

Ovom prilikom vam predstavljamo Bolja Accessories Design koje su nam poklonile divne narukvice! Ja sam izabrala belu, a šta su Ivana i Dana izabrale videćete u narednim postovima! Potpuno su interesantne i u trendu! Preporučujemo da pogledate njihovu FB stranicu i izaberete nešto za sebe u velikom izboru ogrlica i narukvica: Bolja Accessories Design !

Girls, today I had lunch with my boyfriend and I managed to persuade him to photograph me before we left. It was not an easy job :-), so pictures are not so fine, but I hope you’ll still like them!

This time we would like to present you Bolja Accessories Design  who gave us  beautiful bracelets as a present! I chose white one, and in the next posts you’ll see which ones Dana and Ivana chose! They are so interesting and trendy! We recommend you to look at their FB page and choose something for yourselves in a large selection of necklaces and bracelets: Bolja Accessories Design!


Poljubac, Tatjana!

Kiss, Tatjana!

May 22, 2012

Red lipstick

Kao što ste videle u prethodnom postu, Dana i ja smo bile u izaslaku :) ! Išle smo kratko do Giardina, napolju je bilo hladnjikavo, pa sam odlučila da je ova kombinacija dobar izbor! Kada je toplo ne izlazim iz haljinica, ali ovog puta obukla sam nešto sasvim drugačije! Druge cipele i torba i eto kombinacije za posao! Nadam se da vam se dopada!

As you could see in the previous post, Dana and I went out :)!   We were in Giardino for a short time, it was chilly outside, so I decided that this combination is a good choice! When it's warmer  outside I  wear dresses all the time, but this time I wore something completely different! Different shoes and bag and you have combination for work! I hope you like it!
Ogrlica-Necklace: Nije brendirana-Non branded
Košulja-Shirt: H&M
Sako-Jacket: H&M
Pantalone-Pants: Mango
Cipele-Shoes: Aldo
Torba-Bag: Accessorize


POLJUBAC, TATJANA!

KISS, TATJANA!

May 20, 2012

Colorful life

Ćao devojke! Sinoć smo Tatjana i ja bile u Giardinu, popularnom klubu u Novom Sadu. Za tu priliku sam odlučila da obučem pantalone koje sam kupila prošle nedelje u Milanu! Kako vam se dopada kombinacija? U četvrtak smo trebale da idemo na reviju Ines Janković, međutim, imale smo mali peh sa automobilom i nažalost nismo uspele da odemo i napišemo post ali se nadamo se da ćemo ubrzo imati priliku da vam se iskupimo! 


Hello girls! Last night  Tatjana and I went to Giardino, popular club in Novi Sad. For that occasion I decided to wear pants that I bought last week in Milan! How do you like combination? On Thursday we supposed to go to Ines Janković's fashion show, however, we had some troubles with the car and unfotunately we couldn't make it and write a post about it, but we hope we'll  have the opportunity to make it up to you soon!
Jakna-Jacket: Miss Sixty
Majica-T shirt: H&M
Pantalone-Pants: H&M
Cipele-Shoes: Zara
Torba-Bag: Tašnarija 


Kiss, Dana!

May 10, 2012

Chilling after work

Naočare-Sunglasses : Orsay
Sat-Watch : Swatch
Ogrlica-Necklace : Orient Silver
Košulja-Shirt: New Yorker
Farmerice-Jeans: Elisabetta Franchi
Torba-Bag: Aldo
Cipele-Shoes: Aldo


Kada završim sa poslovnim obavezama posvetim se voljenoj osobi, porodici, prijateljima, svom hobiju blogovanju, ali i sebi! Uživam u pronalaženju preparata za negu tela i kose, pa i spravljanju istih od prirodnih sastojaka. Obećala sam da ću jedan post posvetiti tome, pa očekujte u nekom od narednih postova!
Tog puta sam nakon posla otišla kod Dane i uživale smo u ćaskanju blizu Dunava! Kako vam se dopada ova kombinacija?

U poslednje vreme veoma mi je interesantan Instagram,  popularna aplikacija za mobilne telefone! Moj nick je: tatjana_werockfashion , pa ukoliko neko od vas takodje ima ovu aplikaciju, moramo se pratiti :D !When I finish my business obligations I spend time with my loved one, family, friends, I blog or take time for myself! I enjoy finding products for body care and hair, and preparing them from natural ingredients. I promised that I would dedicate one post to this, so expect it! After work I went to Dana and we enjoyed chatting near the Danube! Do you like this combination?

I find Instagram ,  popular application for mobile phones, 
very interesting lately! My nickname is: tatjana_werockfashion, so if any of you also have this application, we have to follow each other :D!


POLJUBAC, TATJANA!

KISS, TATJANA!


May 3, 2012

Hitchhiker...


                                             


haljina/dress : ZARA
jakna/jacket : ZARA
čizme/boots : ZARA
torba/bag: ALDO
naočare/sunglasses: MANGO
ogrlica/necklace: non branded
narukvice/bracelets: non branded


Opuštena kombinacija ( uz moje omiljene čizme) je nešto što najviše volim da nosim tokom dana i u čemu se osećam najprijatnije!  Nadam se da će se i vama dopasti ...
P.S. Hvala našoj Dragani Vlašić na divnim fotografijama! Možete je pratiti na:
 http://draganavlasicphotography.wordpress.com/

Casual outfit (with my favourite boots) is something I prefer to wear during the day because I feel most comfortable in it!  I hope you'll like this combination!
 P.S. Special thanks to Dragana Vlasic for lovely photos!KISS, Ivana