Mar 15, 2013

M·A·C MAKE UP

Drage devojke, sigurne smo da ste čule za M·A·C, jedan od najpopularnijih brendova u svetu, kada je dekorativna kozmetika u pitanju!

Ukoliko niste znale, kompaniju su 1984. godine u Torontu osnovali Frank Toskan i Frank Angelo. Šminka je prvobitno bila namenjena profesionalnim šminkerima, da bi je ubrzo počele koristiti žene i devojke širom sveta. Kompanija Estée Lauder, kao trenutni vlasnik M·A·C -a ovaj brend je još više učinila popularnim.
Moto M·A·C-a je : All ages. All races. All sexes i nema dame koja ne želi da koristi ove sjajne proizvode.
Koliko smo mi upoznate, u Srbiji ne postoji originalna M·A·C prodavnica. Potrebno je otputovati u gradove kao što su Budimpešta, Beč, Milano ili još dalje :) . Kupovinom putem Interneta niste uvek sigurni da li ćete dobiti originalni proizvod.A onda smo upoznale devojku koja upravo putuje u te gradove sa namerom da kupi originalnu M·A·C šminku i omogući devojkama iz Srbije da dođu lakše do nje!

Na njenom Facebook profilu MAC ŠMINKA NOVI SAD , ali i na STRANICI možete pogledati paletu proizvoda koje ima ili može nabaviti za vas.
Ono što nam se jako dopalo jeste da je veoma ljubazna, spremna da pomogne oko izbora i preporuči dobar proizvod. Takođe, gotovo za sve proizvode imate fotografije kako koja nijansa zapravo izgleda na koži.
U ponudi uvek ima veliki izbor nijansi, a važno je i to da ona veoma često odlazi po nove proizvode i samim tim možete naručiti ono što želite.


Ovo je šminka koju smo nas tri poželele da probamo i  jedva čekamo da u narednim postovima vidite kako nam stoji :) !

Naručite svoju M·A·C šminku  OVDE !

KISS FROM IVANA, DANA & TATJANA!
POLJUBAC OD IVANE, DANE I TATJANE!

8 comments:

 1. Divan post i previvna kozmetika :D

  ReplyDelete
 2. Bravo za moju drugaricu :*

  ReplyDelete
 3. Super, ovo su predivne vesti!
  Posetite moj blog
  http://www.ladiesstreet.rs/

  ReplyDelete
 4. That is really great brand. Nice picsd and post. Have a nice friday.

  http://www.fashiondenis.com/

  ReplyDelete
 5. Sjajan izbor. :)
  Devojke, na mom blogu možete osvojiti predivnu ogrlicu, više informacija ovde: http://welcometomyworld-tali.blogspot.com/2013/03/giveaway.html :)

  ReplyDelete
 6. jedva cekamo da vidimo kako vam stoji nova kozmetika :)

  ReplyDelete
 7. Ovo su jako korisne informacije, hvala punooo na ovom postu <3 :***

  ReplyDelete