Mar 28, 2013

Model Wannabe & Wishlist

I'm sure you remember the Dragana Vlašić and great photos that she made for us (for example, THIS one , THIS one and THIS one :-) ). She made this phots last year, and I decided to share them with you. As a professional photographer, she wanted to put in her collection photos where the main role belongs to old, but amazing wreck. My role was to be a model (yes, I felt like a real photo model :-)), and style was her idea too. 
High heels, a wreck ... being a model is not so easy :-) but for me it was so much fun and I think it turned out great. 
 Visit Dragana Vlasic Photography page and enjoy in her little works of art!

Sigurno se sećate Dragane Vlašić i sjajnih fotografija koje je uradila za nas (na primer, OVE, OVE i OVE :-) ) . 
Ovo su fotografije koje je uradila  prošle godine, a koje sam odlučila da podelim sa vama. Kao profesionalni fotograf želela je da u svoju kolekciju ubaci i fotografije gde je glavna uloga pripala neverovatnoj olupini. Moja uloga je bila da bude model (da, osećala sam se kao pravi foto model :-) ), obučen po njenoj zamisli.
Visoke štikle, olupina,...modelima mora da nije lako :-) , ali meni je bilo toliko zabavno i mislim da je sve ispalo sjajno.
Posetite Dranagana Vlasic Photgraphy page i uživajte u njenim malim umetničkim delima!

T shirt / Majica: Mango
Shorts / Bermude: Amisu
Shoes / Cipele: Aldo
Bracelets / Narukvice : (mostly) Accessorize

 Second part of this post is about PERSUNMALL on line shop! Few days ago I got a cute bag from them and you'll see it when weather gets better. Look what I found interesting on their site:

Drugi deo ovog posta pripada sajtu PERSUNMALL. Pre par dana stigla mi je preslatka tašnica koju ćete videti čim vreme dozvoli da slikam napolju :) ! Ono što mi je takođe privuklo pažnju na njihovom sajtu je:


1. Zipped Jacket 2. Leopard Flats 3.Candy Dress 4. Tote Bag

1. Candy Sneakers 2.Zipper Blazer 3. Basic Tee 4. Polka-dot Leggings

1. V-neck Shirt 2.Slim Short Pants 3.Pumps 4.Fake Snake Bag


VISIT PERSUNMALL SITE!
POSETITE PERSUNMALL SAJT <3 !

Mar 25, 2013

M·A·C Lipstick


Dear girls, we've already written about the M·A·C decorative cosmetics! Those who missed that post, and want to buy M·A·C in Serbia should send a friend request to the profile MAC SMINKA NOVI SAD or like their PAGE! 
The two of us chose lovely nude lipstick that fits awesome with smokey eyes because and when eyes are highlighted lips should be  neutral.
We hope you like the post, and as you will see Dana and her
M·A·C blush soon ;)!

Drage devojke, već smo pisale o M·A·C dekorativnoj kozmetici i kako možete lako doći do nje u Srbiji OVDE!
 Oni koji su propustili taj post neka pošalju zahtev za prijateljstvo na profil MAC SMINKA NOVI SAD ili lajkuju STRANICU!
Nas dve smo izababrale sjajan ruž za usne NUDE boje koji je fenomenalno uklapa uz jaču šminku na očima, odnosno, kada naglasite oči usne bi trebalo da budu što neutralnije boje.
Nadamo se da vam se post dopada, a kako Dani stoji rumenilo videćete uskoro ;) !
Ivana: Necklace- Ogrlica: IVY'S JEWELRY
           T shirt- Majica : Zara
           Leggings - Helanke: Stradivarius

Tatjana: Necklace - Oglica : IVY'S JEWELRY
              T shirt - Majica: Zara
              Skirt - Suknja : Zara


Obe smo nosile M·A·C NUDE ruž za usne koji možete naručiti: OVDE!
We wore  M·A·C Nude lipstick, which you can order HERE!


KISS, IVANA & TATJANA!
POLJUBAC, IVANA I TATJANA!

Mar 22, 2013

Everything about the phone

Few days ago I went to Belgrade with my friends. We watched amazing play, Rebecca, at Madlenianum Theater. I loved it! Before that, we had luch and Dana took a few photos of me while I was using my phone. All photos are with phone in my hand so I decided to put few Instagram photos too.

!! You can also take a look at NS ZA DŽ blog, where you will see how we met two lovely girls, authors of it.   You can see that post HERE!!

Pre par dana drugaricama bila u Beogradu. Gledale smo sjajnu predstavu Rebeka u pozorištu Madlenianum. Oduševljena sam! Pre toga smo ručale i Dana je iskoristila da me fotografiše dok sam telefonirala. Kada su već sve fotgrafije sa telefonom u ruci odlučila sam da ubacim i nekoliko sa Instagrama.

!! Takođe, pogledajte post sa druženje sa divnim devojkama sa blogma NS ZA DŽ, koje za vas istražuju gde možete kupiti povoljne stvari! Pogledajte post OVDE!!


I, Ja :
Dress - Haljina: Trocadero, Indjija
Cardigan - Kardigan: Zara
Sunglasses - Naočare: Orsay
Bag - Torba: MCM
Shoes- Cipele : Aldo

Maja:
Dress - Haljina : Zara
Blazer - Blejzer: Zara
Boots and belt - Čizme i kaiš : GF FerreNE PROPUSTITE - DON'T MISS:

Romwe Galaxy Souvenirs & Upto 70% OFF for you this Easter:
Galaxy bowtie for orders over $40
Galaxy collar for orders over &70
Galaxy bag for orders over $100
From 27/03/2013 to 29/03/2013

GO TO:  WWW.ROMWE.COM 
KISS, TATJANA !
POLJUBAC, TATJANA!

Mar 20, 2013

Favourite mix

I'd like to present you DRESSESSTYLIST dresses again.  They really have a huge selection of beautiful formal dresses for different occasions and I hope you will have many  so you can wear one of them! 
Since it's still pretty cold outside photos were made inside. I love wearing cardigans with dresses, because it looks more casual and I have them in many colors. Mix of light pink, gray and gold is one of my favourite color mixes!
Of course, I'm wearing  my new favorite  MAC lipstick, Nude color, which you can order via FB profile Mac Sminka Novi Sad !


Ponovo vam predstavljam DRESSESSTYLIST haljine. Zaista imaju ogroman izbor prelepih svečanih haljina za razne prilike i želim vam da imate što više povoda da obučete neku od njih :) !
S obzirom da je jos uvek prilično hladno napolju fotografije su napravljene unutra. Kardigana, kao to  je ovaj sa slike imam u nekoliko boja i obožavam da ih nosim uz haljine da bi sve izgledalo za nijansu opuštenije. Kombinacija sive, svetlo roze i zlatne mi je jedna od omiljenih kombinacija boja.
Na usnama, naravno, imam svoj novi omiljeni MAC ruž za usne, Nude, koji možete naručiti putem FB profila Mac Sminka Novi Sad!

DRESS/ HALJINA: thanks to DRESSESSTYLIST
CARDIGAN/ KARDIGAN: Zara
SHOES / CIPELE: Paris HiltonKISS, TATJANA!

POLJUBAC, TATJANA!

Mar 15, 2013

M·A·C MAKE UP

Drage devojke, sigurne smo da ste čule za M·A·C, jedan od najpopularnijih brendova u svetu, kada je dekorativna kozmetika u pitanju!

Ukoliko niste znale, kompaniju su 1984. godine u Torontu osnovali Frank Toskan i Frank Angelo. Šminka je prvobitno bila namenjena profesionalnim šminkerima, da bi je ubrzo počele koristiti žene i devojke širom sveta. Kompanija Estée Lauder, kao trenutni vlasnik M·A·C -a ovaj brend je još više učinila popularnim.
Moto M·A·C-a je : All ages. All races. All sexes i nema dame koja ne želi da koristi ove sjajne proizvode.
Koliko smo mi upoznate, u Srbiji ne postoji originalna M·A·C prodavnica. Potrebno je otputovati u gradove kao što su Budimpešta, Beč, Milano ili još dalje :) . Kupovinom putem Interneta niste uvek sigurni da li ćete dobiti originalni proizvod.A onda smo upoznale devojku koja upravo putuje u te gradove sa namerom da kupi originalnu M·A·C šminku i omogući devojkama iz Srbije da dođu lakše do nje!

Na njenom Facebook profilu MAC ŠMINKA NOVI SAD , ali i na STRANICI možete pogledati paletu proizvoda koje ima ili može nabaviti za vas.
Ono što nam se jako dopalo jeste da je veoma ljubazna, spremna da pomogne oko izbora i preporuči dobar proizvod. Takođe, gotovo za sve proizvode imate fotografije kako koja nijansa zapravo izgleda na koži.
U ponudi uvek ima veliki izbor nijansi, a važno je i to da ona veoma često odlazi po nove proizvode i samim tim možete naručiti ono što želite.


Ovo je šminka koju smo nas tri poželele da probamo i  jedva čekamo da u narednim postovima vidite kako nam stoji :) !

Naručite svoju M·A·C šminku  OVDE !

KISS FROM IVANA, DANA & TATJANA!
POLJUBAC OD IVANE, DANE I TATJANE!