Dec 16, 2014

Ines Contradiction

Prošle nedelje imala sam to zadovoljstvo da prisustvujem reviji jedne od mojih omiljenih domaćih modnih dizajnerki, Ines Janković. Svi u mom okruženju se slažu sa mnom da Ines uvek predstavi fenomenalne modele i da gotovo da ne postoji nešto što ne bismo voleli da imamo i nosimo :) ! 

Revija je i ovog puta bila odlična, osmišljena do svakog detalja, održana na vrlo zanimljivom mestu - u klubu Drugstore u Beogradu. Ko je prisustvovao, mora se složiti sa mnom da je lokacija potpuno imala smisla sa celom pričom.

Kolekcija za proleće-leto 2015. nosi naziv Contradiction.  Ines je kontradikciju predstavila različite boje i kroz  uklapanje laganih i lepršavih materijala sa, na primer, kožom i metalima i . Visok kvalitet i savršeni krojevi, sa vrlo zanimljivim printom na modelima čine kolekciju više nego dopadljivom, drugačijom i  svakako nosivom.

Ines je već nekoliko sezona vrlo angažovana i kada je nakit u pitanju i dopada mi se što i on odiše stilom koji bi svaka mlada dama trebala da neguje.

 Sve je upadljivo, ali sa merom, sa jedne strane elegantno i jednostavno, a opet neobično i zanimljivo.

Pogledajte deo fotografija sa revije i fotografija nakita i verujem da ćete deliti sa mnom oduševljenje ovom kolekcijom.

 Na zvaničnoj FB stranici brenda Ines Atelier možete pogledati još fotografija, a uživo možete pogledati u salonu u Dositejevoj 22/2.

POLJUBAC, TATJANA!


9 comments:

 1. Mozda i najsavrsenija stvar u vezi sa njenim radom je to sto je dovoljno pogledati slike i videti da se radi o kvalitetnim materijalima. Sto je, moramo priznati, retkost kod nas. Osim toga ona ima jasan modni izraz i stalno ga nadogradjuje, bez lutanja u neke nepotrebne eksperimente. Valjda u tome i lezi ta njena sposobnost da ucini da sve mi pomalo zelimo sve njene modele. :)
  http://sparklyget.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Njen nakit je zaista poseban, već dugo ga gledam i voljela bih da posjedujem jedan komad :)

  Milk Bag - Check out the latest post! :)
  xoxo

  ReplyDelete
 3. presavrsena je cela kolekcija.. jednostavnost, lepi materijali, kvalitet.. savrseno!

  www.anavranjes.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ponovo je dokazala zašto je jedna od najboljih i najomiljenijih domaćih dizajnera!

  www.katarinasharon.com

  ReplyDelete