Dec 24, 2015

Praznici, zima i nova kolekcija Biljane Tipsarević


 Šta vas prvo asocira kada su praznici i zima u pitanju? Što se mene tiče, ograničila sam se na pet stvari, koje možete pogledati u videu. Takođe, pogledajte i šta je to što možete osvojiti ukoliko učestvujete u malom prazničnom nagrađivanju! U drugom delu posta, pogledajte šta je Biljana Tipsarević spremila kada je njena nova kolekcija u pitanju i delom kako je bilo na otvaranju modnog ateljea na novoj lokaciju u Beogradu! U ponedeljak sam bila na otvaranju i čim dobijem još fotoggrafija objavljujem :) !

Pravila za učestvovanje:

Takođe, u drugom delu videa, videćete šta sam spremila kao novogodišnji poklončić za jednu od vas! Da biste učestvovali potrebno je: 
 1. da ste iz Srbije, zbog slanja :),
2.  da  ste prijavljeni na moj kanal - KLIK OVDE
3.  da me pratite na Facebook stranici    ili   na Instagramu  i tu ćete videti dalja uputstva, da vas ovde ne bunim :) ! Dakle, možete učestvovati na obe strane ili na jednoj.

 U ponedeljak 28.12.2015. prebrojaću komentare sa obe društvene mreže, počevši od Facebook stranice, pa  dodati broj sa Instagrama i putem sajta random.org izabrati dobitnicu :) !

Za medenjake, bila je zadužena: Frau Shaumpita !


BILJANA TIPSAREVIĆ   -  NEW ERA


Nakon sedam uspešno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila se najnovijom kolekcijom za sezonu jesen 2016. godine.  Kolekcija pod nazivom New Era (Nova era) realizovana je u saradnji sa brendom Perwoll, koji je oduvek bio usko vezan za modu i verno prati aktuelne modne trendove. New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu. 
Osnovna ideja dizajnerke prilikom stvaranja ove kolekcije bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja sledi svoje instinkte i inspiraciju, čak i ako to znači da će je oni odvesti na drugi kraj sveta. Biljana je kreirala kolekciju u kojoj će se dinamična, a opet krhka žena osećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Kolekciju New Era odlikuju sofisticiranost, praktičnost, odmerenost i osećaj luksuza kao elementi bez kojih stil žene XXI veka ne bi bio kompletan. U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.
Najnovijom kolekcijom, koja je predstavljena u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost svim damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu: od poslovnih, elegantnih odela, do večernjih haljina za glamurozne događaje, ali i svevremeni jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze savremene žene.
I u kolekciji za sezonu jesen-zima 2016. kreatorka ostaje verna svojoj DNK, koja je satkana od vanvrmenske elegancije i slavi sofisticiranost žene. Krojevi su takvi da ističu lepotu ženskog tela, dok u koloritu dominiraju bordo, teget, crna, kraljevsko plava i zelena, koje su i ultimativne boje jeseni za sezonu 2016. Kolekcija je sačinjena iz tri dela: work wear, ready to wear i evening wear i dostupna je, pored ostalih modela iz aktuelne kolekcije, u novootvorenom modnom ateljeu u ulici Kralja Petra br. 42.

 

1 comment:

  1. B.T pratim i na instagram-u,ja sam oduševljena svaki put kada vidim njenu kreaciju i nju kao pojavu... :)
    http://raj-sminke.blogspot.ba/2015/12/prijedlog-poklona-za-novu-godinu.html

    ReplyDelete