Jan 17, 2015

Who to follow

I više nego što smem da priznam, kada imam slobodnog vremena, a nekada i kada nemam :) pratim dešavanja na omiljenoj društvenoj mreži, Instagramu. Osim prijatelja i poznanika, pratim uglavnom blogerke, po koju poznatu ličnost, devojke čiji mi se stil dopada, savete za uređenje doma, savete za šminkanje, profile sa jednostavno lepim fotografijama,....toliko toga ima!
Svakako ovde pronalazim inspiraciju, pre svega za hobi kome se vraćam - blog! Izdvojila sam nekoliko profila, a teško je bilo izdvojiti samo par, pa se nadam da vam se dopada moj izbor.
Takođe, u komentaru podelite sa mnom koga biste preporučili da vredi pratiti :) !


annawithlove

ericapelosini

garypeppergirl

hellofashionblog

ilkemozturk

kattanita

krystin_le

lenaperminova

majawyh

meganrunionmcr

ramonfilip

rocky_barnes

thassianaves

theteacherdiva

tuulavintageDobitnica giveaway-a iz prethodnog posta je devojka koja je treća ostavila komentar vezan za giveaway i to je :  milana1504....! S obzirom da je samo vas sedam učestvovalo, na čemu vam neizmerno hvala, jaaako mi je žao što sve niste mogle nešto osvojiti, ali zato ću se zaista truditi da bude još dosta zanimljivih darivanja i mogućnosti za osvajanje!


POLJUBAC, TATJANA!

Jan 8, 2015

Powerful black + giveaway

Kako se obnavlja saradnja sa sajtom SheInside, pomoću kojih je urađeno nekoliko lepih outfit postova, pokazaću vam nekoliko stvari koje mi se dopadaju . Ima zaista mnogo toga, a u kvalitet sam se lično uverila, pa sam odlučila da ovog puta predstavim nekoliko isključivo crnih stvari!
Crna je toliko moćna, elegantna, jednostavna i nikada dosadna boja. Ove komade možete nositi i uz štikle i uz baletanke i definitivno ćete biti šik! Znate već da SheInside šalje svuda po svetu besplatno, 20% popusta dobijate na prvu porudžbinu, a pronaćićete još pogodnosti!

Ne propustite na dnu posta GIVEAWAY!


As I plan to continue collaboration with SheInside on line shop, which helped us before to create few nice outfit posts, I will show you few items I liked. There are too many items I would choose and I know that the quality is good, so I decided to present you only black items.
Black is so powerful, elegnat, simple and never boring. You can wear this pieces with high heels or flats. One thing is sure - you'll definitely be chic! You already know that SheInside ships worlwide for free, you can get 20% for your first order and you can find more benefits on the site!

Don't miss GIVEAWAY on the bottom of the post!


Pogledajte cenu ovde! Check the price here!
Check the price here! Pogledajte cenu ovde!


 

Check the price here! Pogledajte cenu ovde!
Check the price here! Pogledajte cenu ovde!
Check the price here! Pogledajte cenu ovde!Check the price here! Pogledajte cenu ovde! Check the price here! Pogledajte cenu ovde!

GIVEAWAY

Giveaway se sastoji u sledećem: možete osvojiti ešarpu sa slike (poklon sa sajta TBDress) ukoliko u komentaru ostavite svoju mail adresu,  kao i vrlo kratak opis ešarpe koja vam se najviše dopada sa OVOG LINKA.

Pomoću sajta random.org biće izabrana pobednica. Giveaway traje 7 dana od današnjeg dana.

Srećno!


 Here are giveaway details: you can win scarf from the photo (present from TBDRess site) if you leave your e-mail and a brief descrition of a scarf you liked the most from THIS LINK.

I will use random.org to choose the winner and giveaway takes 7 days from today.

Good luck!