Feb 25, 2015

P....S....fashion

Danas je za mene veoma poseban dan jer je osobi koja me je naučila šta su ljubav, dobrota, podrška,...i još toliko toga divnog i neprocenjivog - rođendan! Reč je o mojoj majci koju neizmerno volim i kako sam i sama majka, sve više shvatam kakva je to uloga i bezuslovna ljubav u pitanju.

U ovom postu želela sam da vam dam predlog za oblačenje upravo za neku lepu priliku, kada želite da budete elegantne. U prodavnicama brenda  P....S.... fashion možete pronaći veliki broj kvalitetnih i lepih komada garderobe, ali i detalje poput torbi, naočara i nakita. Cene su veoma korektne, a verujem da će najviše zaposlene žene pronaći za sebe kako dnevne, tako i večernje varijante.

Nadam se da vam se za ovaj put dopada moj izbor!Today is a very special day for me because it's my mom's birthday! I love her so much and since I am mom too, I know what it  means to ba a mom and love uncoditionaly. She taught me what is love, goodness, support and a lot of priceless and amazing things.

In this post I would like you to give you a suggestion what to wear for a nice event, if you want to look elegant. Brand P....S....fashion has so many lovely clothes, but also bags, sunglasses and jewelry. Prices are great and I belive that working ladies could find lots of combinations for day and evening.

I hope you like my choice!


Intagram: Tatjana_jo


Feb 19, 2015

Swan skirt

U ovoj, pomalo neobičnoj, suknji sam se na trenutak osetila kao Carrie Bradshaw :) ! Kožna jakna i salonke su, po meni, odličan izbor za kombinovanje sa njom, šta vi mislite?

In this, a bit unusual, skirt I felt like Carrie Bradshaw for a moment :) ! I thought that leather jacket and pums would be great choice for this combination. What do you think?


Feb 13, 2015

Spring is almost here

Dugo sam razmišljala da li da se vratim takozvanim outfit postovima i definitvno sam odlučila da želim :) ! Ah da, ne samo da želim već i sada mogu sebi da dozvolim da se posvetim svom hobiju po koji sat nedeljno :) . Ovog puta mala najava za malo toplije dane, kada prelazimo iz tamnijih u vedrije nijanse, pa po neki put pomešamo obe. Vetar je učinio svoje sa frizurom, pa je kosa i previše loknasta, ali bez obzira na to nadam se da vam se celokupna kombinacija dopada :) !

I wasn't really sure if I actually want to make outfit posts again, but I decided to make them. Luckily, I can afford few hours per week to devote to my hobby. This time a little announcement for warmer days when we are moving from dark colors to bright ones and sometimes mix this two. Wind helped my hair to look too much curly :) , but I really hope you like the whole look anyway!