Mar 26, 2015

Do you follow me?Drage devojke, već sam se putem Instagrama zahvalila svima koji su učestvovali na prethodnom giveaway-u. Volela bih da svima mogu nešto da poklonim, pa će naredni put više vas od jednom biti u mogućnosti da osvoji nešto :) ! 

Spremam vrlo zanimljive postove, a uvažiću i vaše predloge na osnovu odgovora na pitanja koje ste dale. Do tada, za sve one koje me ne prate na Instagramu - ovde (Tatjana_jo) , ili ne prate ovu društvenu mrežu uopšte, mali deo onoga što objavljujem. 

Kao što sam najavila i ranije, svake srede na stranici JOY.RS , možete pročitati moj tekst. Prošli put pisala sam o razgovoru za posao, a ovaj put o dobrim odlukama koje možete doneti ovog proleća. Obavezno javite utiske o tekstu!


Hello girls! If you don't have Instagram or you don't follow me - here (Tatjana_jo) , take a look at few random photos I posted!Ove proizvode sam dobila na poklon i tako jednom nedeljno započela ritual čišćenja lica. Detaljnije u jednom od narednih postova. I got this products as a present, so I started new ritual. I'm going to write more about them next time.

Mar 19, 2015

Red shoes again + GIVEAWAY

Do skoro nisam mogla da se zamislim u ovakovoj kombinaciji. Ipak, ovog puta, tunika na pantalonice zajedno sa prslukom učinili su mi se kao dobra i  interesantna ideja. Šta vi mislite?
S obzirom da dugo nije bilo giveaway-a odlučila sam da ovaj bude poseban i da jednoj dobitnici iz Srbije poklonim upravo ovu lepu tuniku sa slike, ali i Flormar lak za nokte (u mojoj omiljenoj boji) prijateljicu dobitnice! Ovaj put giveaway važi samo za vas koji imate Instagram.

Šta je neophodno da se uradi:

1. Pratite me na Instagramu, a moj profil pronadite putem OVOG LINKA . Na fotografiji koja je vezana za ovaj post tagujte  osobu kojoj ćete pokloniti Flormar lak za nokte koji šaljem uz tuniku !

2.Odgovorite ovde na blogu, u komentaru, na sledeća pitanja:

 - O kojoj temi biste voleli da čitate na blogu, a da nije vezana za modu i lepotu?

 - Da li više volite tekstualne ili video kozmetičke postove?

3. U komentaru, takođe, ostavite svoje korisničko ime sa Instagram profila, kako bih vas povezala a i upravo tamo, putem Inboxa, kontaktirala pobednicu. Pobednica će biti izabrana pomoću sajta random.org !

Giveaway traje do nedelje, 22.04. u ponoć, a u ponedeljak objavljujem pobednicu!

Srećno :) !

P.S. Ukoliko već niste, pogledajte tekst sa savetima pri razgovoru za posao, povezano sa kombinacijom koju ste već videli -  na JOY MAGAZINE stranici. Od sada, tamo, svake srede možete pročitati moj tekst na različite teme.


Not so long ago this outfit wasn't my cup of tea! However, this time, long shirt, pants and faux fur vest looked like really nice and interesting idea! What do you think?

I'm so sorry because this time giveaway s not international - but I will make one soon :) !Mar 14, 2015

Boho look

Jedna od mojih omiljenih kombinacija za svaki dan! Obožavam ovu haljinu iz nove Mango kolekcije, talasastu frizuru i, po malo, boho izgled. Kako se vama dopada?

P.S. Da li pratite moje modne predloge na Wannabe magazine sajtu? Kombinacije ste mogli pogledati i na blogu, ali u tekstovima malo više objašnjavam kako i zašto sam nešto iskombnovala. Ukoliko želite da pogledate, pratite ovaj LINK

Uskoro i na blogu više tekstualnih postova :) !


One of my favourite combinations for the day! I love this Mango dress, big hair, a bit of boho look. Do you like it too?

Ne zaboravite da me pratite na Instagramu - Don't forget to follow me on Instagram :) - Tatjana_jo /  LINK HERE


Mar 9, 2015

Non matching one

Nije da mi nedostaje posao jer uživam na svom odmoru, ali ovog puta vam predstavljam jednu poslovnu kombinaciju. Odlučila sam da se poigram sa bojama - ali samo malčice, a da li sam uspela u tome rećićete mi vi :) !

I don't miss my job because I enjoy being at home a lot, but this time I wanted to show you one combination for working ladies. I played with colors just a little bit and you are going to tell me whether I succeeded :) !


Mar 3, 2015

Red beret

Kada smo se slikali za ovaj post još nisam videla Gucci kolekciju za jesen-zimu 2015. :-D. Ovu beretku imam odavno i iako bi odlično išla i uz romantičniju varijantu, činilo mi se da i da je šik i uz ovu sportsko elegantnu kombinaciju. Šta vi mislite?

When we shot for this post I hadn't seen Gucci fall/winter 2015. collection :-D . This beret is old and although it's great for romantic combinations, I thought it is chic with this casual one too. What do you think?