Apr 30, 2015

Biljana Tipsarević

Biljanu Tipsarević znate kao jednu od najlepših i najstilizovanijih žena na ovim prostorima. Ja je znam kao pozitivnu i dragu ženu i dobrog prijatelja, uvek spremnog da izađe svakome u susret.
Modna scena ju je prvo upoznala kao modnu blogerku, da bi se ubrzo stala rame uz rame sa najboljim domaćim dizajnerima. Njene kolekcije odišu elegancijom i ženstvenošću i veoma su prepoznatljive. 
Njen privatan život je u sasvim pristojnoj meri i javan. Znate da je srećna i zaljubljena supruga i majka.
Šta Biljana ima da kaže kada je njena karijera u pitanju pročitajte u intervjuu koji sledi!


Apr 24, 2015

My day

Da budem iskrena, nisam od onih koji su uživali u šetnjama iz prostog razloga što nisam znala da šetam - zaista, uvek sam hodala prebrzo. Tek u trudnoći otkrila sam čari lagane šetnje, ali i potrebu za patikama, koje prethodno nisam kupila ne znam ni sama koliko godina. Kako sada svakodnevno šetam, nekada i po više sati, sa Sofijom, odlučila sam da kupim još jedne patike koje mi nisu "previše sportske", odnosno koje mogu da uklopim uz garderobu koju imam. Crvene starke su mi za početak bile sjajan izbor, a ovo je jedna od mojih dnevnih kombinacija i nadam se da vam se dopada.

I wasn't so into walking before. But when I got pregnant I realized that I need a pair of good sneakers, because I walked almost every day. Now I go for a walk every day also, so I bought this red Convere sneakers too. They wasn't "too sporty" for me . This is something I love to wear during the day and I hope you'll like it!


Apr 14, 2015

Cute dress

I wanted this dress as soon as I saw it. At first it was out of stock when I wanted to make an order, but luckily, now it's mine :) ! It looks so cute, especially with ballerinas. If you like it too, order it on time - nice weather is already here!

Dugo sam merkala ovu haljinu i kada sam htela da je poručim bila je rasprodata. Srećom, ponovo su je dobili i želela sam da vam je što pre pokažem. Preslatka mi je, posebno uz baletanke! Kako je napolju sve toplije, a želite i vi jednu ovakvu, poručite na vreme :) !


Apr 8, 2015

O sreći

"Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide." reče Duško Radović. Ali moja sreća nije mala, obična i neupadljiva i, itekako umem da je vidim.


Apr 4, 2015

Interview: Jovana Petkovich

Drage devojke, veoma mi je drago što imate priliku da pogledate novu rubriku na blogu!
U pitanju je predstavljanje dizajnera kroz kratak intervju i fotografije u njihovim modelima.

Dizajnerke sa kojima sam za sada napravila mini priloge i intervjue su bile moje sugrađanke, a sada žive u Beogradu i tamo grade uspešne karijere.
Prva od njih je moja prijateljica Jovana Petković. Ukoliko pozanjete Jovanu, znate je kao vedru, energičnu, duhovitu i pre svega dobru devojku. Iako je do skoro imala modni blog, a i sama veoma liči na modela, tu ulogu u ovom postu je prepustila samo meni. Odlučila je da i na fotografijama bude ono što zaista jeste - zaljubljenik u svoj posao!

Nadam se da ćete vam biti zanimljivi njeni odgovori na moja pitanja, kao  i da će vam se dopasti fotografijama!Apr 1, 2015

Pink blouse

Iako je vreme danas zasta loše i nije tako toplo, želela sam da vam pokažem kombinaciju uslikanu u Beogradu prošle nedelje. Tamo sam posetila dve divne devojke i jedva čekam da vidite i te postove! . Bilo je sjajno, ali o tome naredni put :). Za sada, nadam se da vam se dopada moj predlog za malčice toplije dane. I dalje ne odustajem od kraćih suknjica, a ovu obožavam. Mislim da odlično ide uz ciklama bluzu koju morate imati ovog proleća!

I ove sredne na JOY.RS pogledajte moj tekst! Ovog puta tu je par saveta za negu kose, lica i za jačanje imuniteta. Ko je od početka redovno pratio blog :) , ove savete je već video, ali za svaki slučaj proverite da niste propustili nešto :).


Last week I went to Belgrade where I visited two lovely ladies. I wore amazing dresses and I can't wait to show you those photos! I wore this outfit too and, as you can see, I still love short skirts :). This one is one of my favourite and I think it goes great with pink blouse - which you got to have this season!