Jul 31, 2015

Red is for love

Kada god dobijem priliku da izaberem komad garderobe koji ću predstaviti na blogu odlučim se za nešto što ću moći često da nosim. Ovog puta odlučila sam da to bude haljina kakvu nikada nisam imala, a želela sam da probam kako mi stoji.  Veoma mi se dopala jer je vrlo je lagana i prijatna za nošenje.
Naravno, da bih je nosila negde osim za fotografisanje, krojačica će morati da mi produži postavu  :) , ali nadam se da vam se dopada. Planiram da je nosim na ravne sandale. Mislim da će biti sjajna za večernju šetnju na moru, a fotografije ćete već videti :) !

Što se ovih fotografija tiče, one, po meni :) , odišu malom dozom romantike, pa postavljam i jednu od meni omiljenih ljubavnih pesama, koju je napisao Matija Bećković sa naglašenim, meni omiljenim stihovima. Ukoliko je i vas ovaj post inspirisao da se setite svojih omiljenih ljubavnih pesama ostavite u komentaru koje su u pitanju i naravno uživajte do narednog posta!


Jul 26, 2015

Flower for summer

Malo je reći da je bilo vruće prilikom ovog fotografisanja, što se može primetiti po mom licu, ali i frizuri :) ! 
Ipak, ono što me je "izvuklo" je svakako ova divna cvetna haljina kombinovana sa još lepšim detaljima.
Odlučila sam da je obučem i sinoć na proslavi povodom izlaženja 150. broja magazina Joy.  
Ukoliko me pratite na Instagramu već ste videle, a ukoliko ne, kliknite na ovaj LINK :) !  Tom prilikom sam dobila sjajne MAC pokloncice, pa ću ovih dana tamo objaviti sve.

Minđuše koje vidite potražite klikom na link ispod fotografija. Još mnogo toga možete pronaći u on line prodavnici Fancy Jewellery. Minđuše, narukvice i ogrlice modernog diznajna po pristojnim cenama upakovane su u lepe kutije, što mi se posebno dopada jer možete i nekome pokloniti nešto od nakita. Takođe, za svaku porudžbinu preko 1.000 dinara ne plaćate isporuku. Tu su i brojne akcije, popusti, ali i nagrađivanja, pa ih obavezno zapratite na Instagramu i putem FB stranice!

Kako vam se dopada?

Prethodne nedelje na portalu magazina Lepota i Zdravlje imale ste priliku da pročitate mojih par saveta kako da preživite tropske temperature u gradu , a ukoliko niste možete to učiniti klikom na ovaj LINK!


P.S. Dobitnica sata iz prethodnog posta je  Marija D. , koja je pod rednim brojem 2 ostavila komentar za učestvovanje i putem sajta random.org izvučena :) !


Jul 16, 2015

White summer skirt

Drage devojke, dugo me nije bilo, ali sa razlogom :) ! Uživala sam desetak dana na Zlatiboru, a zatim pripremala prvi rođendan i krštenje svoje ćerkice. Uz to, svima kojima je dete prohodalo znaju da nema mnogo slobodnog vremena, ali je svakako sve to vreme provedeno najlepše mogće! I još uvek pripremamo, ali pronašla sam vremena za novi post i fotografije koje čekaju. Radujem se sledećoj nedelju i pripremanju novih postova sa divnim letnjim haljinama!
Deo ovih fotografija ste mogli videti na portalu časopisa Lepota i Zdravlje , kao i tekst o mini suknjama i kako i kada ih nositi i ne nositi :D ! Klikom na ovaj LINK pogledajte i pročitajte! Tekstove možete pratiti svakog četvrtka umesto svake srede.

Bela suknja je poklon sa sajta Trendsgal i veoma je često nosim ovog leta. Prsluk ste videli u prethodnom postu, međutim, sat koji ćete videti na dnu posta sam odlučila da poklonim jednoj dobitnici pa pogledajte šta je potrebno uraditi!


Dear girls, I had so many things to do so I that's why I was MIA :) ! In this post you can see lovely Trendsgal white skirt. Check out their site for more clothes! Also, there is cute watch whitch I will give to one lucky winner , sorry, only from Serbia this time! :) 


Ukoliko me pratite na Instagramu : Tatjana_jo možete pogledati drugačije fotografije i biti upućene u nova nagrađivanja koja će se pravu tu dešavati :) !
Follow me on Instagram: Tatjana_jo to see all the photos I don't publish on blog!