Oct 27, 2015

Aroma Tea prirodna kozmetika i ideja za novi hobi ili posao

U najnovijem videu pričala sam o Aroma Tea prirodnoj kozmetici! Imala sam priliku da problam nekoliko uzoraka različitih proizvoda, pa sam vam prenela utiske o njima.
Takođe, možda sam vam dala ideju za novi hobi, pa čak i posao :) !


Oct 24, 2015

Sjajna maska za kosu, nagrađivanje i lagana frizura

Nikako da stignem da objavim u postu video koji sam pre par dana objavila na You Tube kanalu :) ! Tiče se jedne sjajne maske za kosu, lagane frizure, ali i sjajnog nagrađivanja!

Klikom na  link prećićete direktno na Facebook stanicu i pravila za nagrađivanje u kom će dve devojke moći da osvoje po jednu fenomenalnu masku o kojoj sam pričala u videu - dakle, kliknite OVDE :) !

U međuvremenu, uživajte u savetima vezanim za kosu :) !

 Oct 18, 2015

Za mamu i bebu

Imala sam to zadovoljstvo da dobijem četiri sjajna proizvoda - dva za moju ćerkicu, a dva za mene. U videu koji sledi pogledajte kakvo je moje mišljenje o njima! U pitanju su Nikel i Sophie la girafe proizvodi. Ukoliko uđete direktno na YouTube pogledaćete u opisu linkove sa detaljnijim sastavom.


Oct 14, 2015

SheIn Fall wish list

U prethodnom videu sam spomenula dugogodišnju saradnju sa sajtom SheIN, pa evo nekoliko predloga za jesen, ovog puta u vidu slika :) ! Da li vam se nešto dopada?

Do you like few items I chose from SheIN? You can find links below photos :) !


BOOTS-ČIZME : HERE-OVDE


DRESS-HALJINA: HERE-OVDE

HAT-ŠEŠIR: HERE-OVDE

DRESS-HALJINA:HERE-OVDE

VEST-PRSLUK: HERE-OVDE

HALJINA-DRESS: HERE-OVDE

Oct 9, 2015

Oct 8, 2015

TMI Tag ili upoznajte me malo bolje :)


Drage devojke, u ovom videu poslušala sam jedan oda vaših saveta kada je izbor teme koja nema veze sa kozmetikom i modom u pitanju.

Nadam se da vam se dopadaju moji odgvori na leksikonska pitanja :) ! U videu ćete videti i jedan divan piling za telo, a koji će moći da osvoje dve devojke.

Za nagrađivanje i osvajanje pilinga je naravno potrebno da ste prijavljeni na moj YouTube kanal, a ostale korake pronaćićete na :

INSTAGRAMU: https://instagram.com/tatjana_jo/ - na slici će biti piling i pravila.
i
FACEBOOK STRANICI: https://www.facebook.com/Werockfashion
Biće objavljen ovaj video i pravila za učestvovanje!


Nagrađivanje traje od 07.10. do 14.10 u ponoć :) !
 Možete učestvovati na obe društvene mreže ili samo na jednoj. Na svakoj društvenoj mreži jedna dobitnica će osvojiti jedan K Piling :) !Oct 1, 2015

Favoriti i preporuke za mesec oktobar 2015.

Novi video sa favoritima i preporukama za oktobar mesec je tu! Ako pogledate do kraja i moju maalu molbu ostavite komentar ovde na blogu ili na kanalu :-) !