Nov 30, 2015

Essence proizvodi 2. deo

Smatram da su Essence proizvodi trenutno veoma popularni jer su interesantni, svima dostupni kada  su cene u pitanju, a takođe, uz par izuzetaka, mogu reći i da su prilično kvalitetne.

Već sam snimila jedan video sa ovim proizvodima koje sam tada imala, a ovog puta možete pogledati moje utiske o onim koje sam u međuvremenu kupila.
1. Happy girls are pretty, setu za konture
2. Kalaj pencil, 01 Black
3. Eyebrow designer, 05 Soft blonde
4. XXXL shine lip gloss, 23 Dazzle Glow
5. Get big lashes, triple black mascara


Nov 28, 2015

Saveti u vezi sa šminkanjem 2. deo i poručivanje sa SheIn i Romwe sajta

U ovom postu pogledajte drugi deo videa koji sam snimila sam Dunjom, profesionalnim šminkerom. Ona je u ovom videu nastavila da govori kako da našminkate lice i svojim odličnim savetima je pomogla meni, a nadam se da će i vama!

Video ima i treći deo, gde mi Dunja šminka oči, ali taj video obajvljujem za dve nedelje :) !

Nov 26, 2015

Saveti u vezi sa šminkanjem 1. deo

Smatrala sam da pre nego što vam snimim prvi make up tutorijal, treba da čujem od profesionalca šta tačno treba da radim, da bih i vama što bolje objasnila.
Imala sam ideju da me Dunja, profesionalni šminker, našminka i uz to meni i vama objasni sve korake, a uz to i spomene proizvode koje voli da koristi.
 Dunnja nije želela da se snima već da  joj se samo vide ruke :))) , meeđutim, kako sam ja pogrešno snimila čitav proces šminkanja lica, htela ne htela morala je sesti pored mene i obajsniti korak po korak :D !

Nov 23, 2015

Multiactiv kozmetika

U ovom videu sam vam rekla moje mišljenje o Multiactiv proizvodima koje sam dobila da probam. Kada sam spomenula kremu - rekla sam: kupila, lapsus, htela sam reći: dobila :) !

U nastavku teksta možete pročitati, redom kako sam govorila o proizvodima, sastav i cene! Cene su različite u zavisnosti od prodajnog mesta, a ovde su navedene okvirne cene.
Nov 14, 2015

Šta obući za nedelju mode i novi video

Znate već da je moja omiljena modna manifestacija Serbia Fashion Week. Beograđani mi ne daju mogućnost da dobijem akreditaciju, pa sam odlučila da se više i ne snalazim kao ranije oko toga, već da u mom Novom Sadu uživam u sjajnim revijama. U Beograd ili u druge gradove ću uvek otići kod dizajnera koji me pozovu i koji uglavnom samostalno prave revije, kao što su Ines Janković i Biljana Tipsarević i....da ne skrećem više sa teme :) !

Dakle, nedelja mode je aktuelna, a šta sam još pisala na tu temu, za portal Lepota i Zdravlje, pogledajte OVDE :) !

Izvinjavam se unapred što su slike iz telefona i nisu najboljeg kvaliteta, ali želela sam sa vama da podelim nekoliko slika sa Instagrama i  nekoliko koje nisam objavila. Ovo su moji predlozi na temu : šta obući kada idete na modnu reviju :) ! Nadam se da vam se dopada!

Naravno, detaljniji izveštaj sa fotografijama sa revija moćićete da pogledate u narednom postu.

Takođe, u dnu pogledajte novi video, koji se tiče trudnoće i prirodnog porođaja. Na društvenim mrežama i putem maila tražile ste to od mene, tako da se nadam da će moje iskustvo pomoći nekoj trudnici ili budućoj trudnici :) !


Nov 6, 2015

Favoriti i preporuke za mesec novembar


Na portalu Lepota i Zdravlje i na mom You Tube kanalu, mogli ste juče pogledati šta vam to predlažem za novembar. Videćete nekoliko sjajnih proizvoda, ali i spomenula sam tri pozorišne predstave. Kod treće sam napravila lapsus kada je mesto izvođenja u pitanju, ali sam se u opisu videa na kanalu ispravila :) !

Nadam se da vam se dopada moj izbor :) !Bluza koju sam nosila u videu :) ! Okrenula sam unatraške jer mi je izgledalo zanimljivo tog puta, ali je inače nosim redovno, uz neku zanimljivu ogrlicu. Link je ispod slike.

Nov 1, 2015

Centar za vežbanje i masažu i poklon masaža

Ovaj video se razlikuje od prethodnih jer nisam u njemu sama.
Sa mnom je Ivana koja vodi centar Harmony, ali kao što vidite tu je i Sofija koja nam je malo pomagala :)!
Drago mi je da sam uspostavila saradnju sa centrom za masažu Harmony jer osim što sam uživala u divnoj masaži neo od vas će moći da osvoji upravo tu masažu :) !

Nagrađivanje važi za sve one koji mogu doći da uživaju u poklonu u Novom Sadu. Takođe, ako ne možete da dođete, a imate nekoga ko bi mogao obradujte te ga :) !
Potrebno je da:

1. lajkujete FB stanicu centra za masažu : HARMONY CENTAR ZA MASAŽU

2.  podelite ovaj video koji je objavljen na We rock fashion stranici: OVDE


3. Da ispod videa na Facebook stranici, a ne ovde ostavite komentar da ste uradili šta je potrebno da bih tako od broja komentara putem sajta random.org, kao i uvek :) izabrala jednu dobitnicu!

Centar za masažu Harmony :

Trg Feher Ferenca 9/2 , Novi Sad, iza Isidorine gimnazije

Telefon: 0654721007