Dec 31, 2015

Retrospektiva

Drage moje, odlučla sam da na današnji dan napravim retrospektivu moji modnih kombinacija. Nisu postavljene redom već nasumično.

Nekima se nasmejem i promenila bih koji detalj, a neke mi se i dalje baš dopadaju :) ! Koja je po vama najbolja?

Želim da se zahvalim svima koji su me ove godine pratili, ovde na blogu, na You Tube-u ,  Instagramu, Facebook stranici . Obećavam u 2016, godini puno novih preporuka i saveta, kada su modne kombinacije u pitanju, ali i kozmetički proizvodi. Imaćete priliku mnogo toga novog da vidite, pa se nadam da ćete me pratiti i dalje :) !

Vama i vašim najbližima želim divno veče večeras, a u narednoj godini punu zdravlja, sreće, uspeha, ljubavi i naravno puno lepih trenutaka! Ljubim vas!


Dec 24, 2015

Praznici, zima i nova kolekcija Biljane Tipsarević


 Šta vas prvo asocira kada su praznici i zima u pitanju? Što se mene tiče, ograničila sam se na pet stvari, koje možete pogledati u videu. Takođe, pogledajte i šta je to što možete osvojiti ukoliko učestvujete u malom prazničnom nagrađivanju! U drugom delu posta, pogledajte šta je Biljana Tipsarević spremila kada je njena nova kolekcija u pitanju i delom kako je bilo na otvaranju modnog ateljea na novoj lokaciju u Beogradu! U ponedeljak sam bila na otvaranju i čim dobijem još fotoggrafija objavljujem :) !


Dec 17, 2015

Glitter and casual

Kao što sam spomenula u prethodnom videu, 2016. godinu dočekaću najverovatnije kod kuće u porodičnoj atmosferi. To znači da ću spremati svašta lepo za jelo i da ćemo nas troje uživati u muzici i hrani, dok Sofi ne zaspi, a onda ćemo nas dvoje i dalje slušati muziku, ali malo tiše :) ! Neću brinuti o tome šta da obučem, ali ipak, kako sam skoro dobila na poklon divan sat, ali i klipse za kosu reših da vam ne snimam video i njima već da vam prikažem sve na fotografijama i usput da vam predlog šta biste mogli da obučete. Barem predlog za po neki detalj :) !

Dec 15, 2015

Predlozi za praznični poklon za dragu žensku osobu

Euforija oko praznika polako uzima maha. Razmišljamo o mogo stvari, pa ,između ostalog, i o tome šta da poklonimo mami, sestri, drugarici,...spisak dragih ženskih osoba je dug!

Želela sam da vam na vreme pomognemu tome predlozima i savetima, a meni je pomogla prodavnica BROSH iz Novog Sada, tako što su mi pozajmili stvari za snimanje ovog videa.


Dec 7, 2015

Angel Therapy noviteti i fotografije

U ovom videu sam vam pokazala šta se još našlo u asortimanu kozmetičkog brenda Angel Therapy, ali i na kratko sam se osvrnula na temu blogerki i poklanjanja proizvoda :) !

U nastavku posta pogledajte fografije, video i sastav i cenu proizvoda!


Dec 3, 2015

Favoriti i preporuke za mesec decembar

U ovom postu i videu, pričam vam o favoritima kada je dekorativna kozmetika u pitanju. Takođe, podelila sam sa vama koje pesme su moji trenutni favoriti, odnosno, šta volim da slušam dok vozim :) !