Apr 22, 2016

Prolećni favoriti

Znate i sami kako u svojim You Tube videima često nosim stvari sa sajta SheIn jer ne samo da mi dobro dođe što mogu stalno da menjam stvari :D , već i što su mi stvarno lepe i baš volim da ih nosim i u drugim prilikama.
Kako me baš jako često pitate o poručivanju napisala sam svojevremeno čitav post na tu temu, što možete pročitati ukoliko kliknete OVDE !

Ovo su neki od favorita koje planiram da poručim.
Da li vam se dopada i šta biste vi poručili?
Baš je težak izbor kada ima toooliko puno toga :D !

Da li ste pogledale kako sam kombinovala njihovu suknju u modnom videu? Ukoliko niste - kliknite OVDE!

Link ka suknji: OVDE !

Apr 20, 2016

Serbia Fashion Week - favoriti među modelima

Nakon prolećnog Serbia Fashion Week-a mogu da zaključim i po ko zna koji put ponovim da je sve bilo na visokom nivou i da sam se sjajno provela što ste mogli videti u vlogovima:
VLOG1
VLOG2
VLOG3.

U ovom postu želela sam da izdvojim modele sa revija koji su na mene ostavili najjači utisak!

Videćete modele koji su nosivi u dnevnim varijantama i zapamtite da su vam patike neophodne, ali i poigravanje sa modom.

S obzirom da dolazi leto, zaboravite na jednostavne i obične kupaće kostime.

Takođe, kada su večernji modeli u pitanju, sve je vrlo svedeno i elegantno.


Sve fotografije su preuzete sa zvanične stranice Serbia  Fashion Week-a.
Klikom na ime kreatora pogledajte album sa svim fotografijama sa revije.

Apr 15, 2016

Vlog: Pro-femina, Beograd, Ušće

Regionalna konferencija magazina Lepota i Zdravlje Pro-femina, održana je 14.04.2016. u hotelu Metropol Palace u Beogradu.
Naziv je bio "Šta žene žele" i u skladu sa tim održano je nekoliko veoma zanimljivih panela na kojima su govorile brojne proznate ličnosti i vrlo kompetentne osobe.
Više o panelima pogledajte OVDE. 

Košulja: OVDE

Apr 13, 2016

Serbia Fashion Week: SEMINAR: Blog i YouTube kanal, moje iskustvo

 Zdravo svima,

08.04.2016. godine održan je seminar u okviru Serbia Fashion Week-a gde smo moje kolege blogeri Vladimir, Marina, Branka i ja pričali o sovm iskustvu  kada su blog i You Tube kanal u pitanju.

Kako sam ponela kameru, uspela sam da zabeležim svoje izlaganje koje će, nadam se, nekome biti korisno ukoliko želi da počne da se bavim ovim.
Pričala sam o svom iskustvu, o onome što je važno u samom početku, komunikaciji sa pratiocima, društvenim mrežama, ali i saradnjama sa brendovima.

Foto: Vera Dimov

Apr 11, 2016

Serbia Fashion Week, vlog, revije, blogerski kutak

Prošle subote pogledala sam tri revije u okviru Serbia Fasion Week-a !

Eric Rosete, Suzana Perić i Zorana Miličić dali su svoje predloge za predstojeću sezonu.

Klikom na imena dizajnera možete pogledati fotografije sa revije jer ja nisam fotografisala, samo sam snimala :) ! Dakle, u nastavku posta možete pogledati vlog sa revija ali i ćaskanje sa blogerima u blogerskom kutku.

Farmerke: ovde


Ponovo moram da naglasim da je ovogodišnji tretman prema blogerima bio na visokom nivou, što se, čini mi se, do sada u Srbiji nije viđalo.

Takođe, ovo je bio sjajan način da se bolje upoznam sa blogerima koje pre nisam znala i veoma sam srećna zobg toga jer su svi veoma slatki, pozitivni i druželjubivi.
Pogledajte više u videu.Apr 8, 2016

Serbia Fashion Week, blogerski ručak

U sredu, 06. aprila pozvana sam od strane Serbia Fashion Week-a da prisustvujem blogerskom ručku sa nekoliko kolega i koleginica blogera.

Vrlo sam srećna što se u Novom Sadu održava tako velika manifestacija kao što je Serbia Fashion Week, koja se trenutno održava u Master centru do 11. aprila.

Brojni domaći i strani dizajneri, seminari i druženja su ono što obeležava nedelju mode, ali odnos prema blogerima je ove sezone na jako visokom nivou.

Omogućeno nam je mnogo toga, što ćete videti kroz vlogove koje snimam.