Praznični poklon za drage osobe


Kaput: Marx
Torba: Parfois
Čizme: Massimo Dutti 

Ledeno vreme, ledeni sneg, ledeni vetar. Toplo može biti samo oko srca, posebno kada vidite decu koja se raduju tom snegu, kao i kada dođe vreme za poklanjanje.

Voljeni ljudi su zaslužili da ih obradujete nečim lepim, a kada je nešto lepo trebalo bi da tu budu i lepe, praznične kutije.

Ako niste sigurni šta da kupite mužu, momku, mami, tati, drugarici, sestri, bratu....ne znam šta da vam kažem osim da sam sigurna da tako nešto vrlo dobro znate. Ako vi ne poznajete dobro najdraže, ko će znati! Međutim, ideje su uvek dobrodošle, zar ne?

Zbog toga evo par : kapa, lep šal, ranac ili džmeper su korisni, lepi, topli i jednom rečju savršeni pokloni za novogodišnje praznike. Na meni vidite ženske verzije, a i te kako muške verzije možete kupiti svojim muškarcima.



Jakna, kapa i šal: Marx
Ranac: Parofis

Džemper: Marx (ovakav isti ima i u muškoj verziji)

S obzirom da većinu označenih stvari sa slika možete pronaći u Sportina prodavnicama, jako mi se dopadaju i njihove praznične kutije!


Šta god da odlučite da poklonite nekome sigurna sam da ćete izmamiti osmeh na lice, čak i ako taj poklon bude samo poljubac! Sve najlepše vam želim!

Comments

Popular Posts