Cool wind in my hair



Teget plavo, svetlo plavo, jarko plavo, crno i sivo – može! Vetar u kosi – može i to ! Kada sam kupila ove čizme iz Zare, da me nije bilo sramota, nosila bi ih stalno i uz sve :) ! Sada ih već malo ređe nosim. Ovakvu košulju sam dugo tražila i baš mi se jako sviđa! Tašnarija torbice verovatno već svi znate. Ja ih za sada imam tri, ali planiram da kupim još boja. Davno nisam videla zanimljiviji, bolji i pristupačniji proizvod! Jaknu sam kupila u Turskoj,vrlo kvalitetna koža! Ah da! Bermudice! Veoma praktične i slatke!

Navy blue, light blue, bright blue, black and gray – it can be! Wind in your hair - it can be too! When I bought these Zara boots, I felt like if it wasn’t too embarrassing  I could wear them everywhere and with everything :)! Now I don’t wear them that often. I have been looking for this kind of shirt for a log time and I like it very much! Tašnarija purses you probably already know. I have three at the moment, but my plan is to buy more colors. I haven’t seen more interesting, better and more affordable product for a log time!  I bought jacket in Turkey, very quality leather! Ah yes! Shorts! Very practical ad sweet!













Naočare/Sunglasses: Orsay
Rajf/Hairband: Accessorize
Košulja/Shirt: Koton
Kožna jakna/Leather jacktet: Benny's
Bermude/Shorts: New Yorker
Kaiš/Belt: Stradivarius
Hulahopke/Stockings: Tally Weijl

Comments

  1. Super ste nastavite tako ..i hajde cekamo novi post

    ReplyDelete
  2. Hvala!!! Pripremamo i uskoro stizu novi!

    ReplyDelete
  3. Kao i prethodne 2.kombinacije suuuuper!A mene zanima kako se feniras,kako ti ispadne ovakva kosa>Divna je frizura :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, trudicemo se da budemo sve bolje :-) ! Imam stepenasto sisanu frizuru i vec godinama kada zelim da se sama isfeniram, uvijem kosu na viklere (samolepljive, mislim da se tako zovu :-) ) i spavam sa njma! Za bolji efekat, blago je isfeniram cetkom pre stavljanja viklera! Nikada ne stavljam penu, samo pakovanja koja se ne ispiraju i nezaobilazno ulje makadamije kada ih ujutru skinem. Kosa mi prirodno nije ni ravna , a ni kovrdzava, tako da se uvije taman koliko treba! Inace, kada se feniram kod frizera, mnogo cesce nego na ravno feniram se "na cetke" i ispadne bas dobro (volim veliku kosu :-D ) !

      Delete
    2. Hvalaaaa,upitacu i ja frizera za to sa viklerima,jer i meni je kosa nesto talasasta-nit tamo nit vamo :D
      :)))

      Delete
    3. Nema na cemu :-) ! Vikleri se lako namestaju, krenes od dole pa na gore deo po deo kose, meni su siske dugacke pa ja i njih uvije na gore i posle samo pustim da se sama podeli. Jedino je tesko ko se nije navikao da spava sa njima, mada ko ima vremena kod kuce da ih drzi, moze i tako :-) ! Mojoj kosi treba barem 5 sati i to kada je gotovo suva :-) !

      Delete
    4. Hehehe videcu bas kako cu spavati sa viklerima :D Kupila sam ih i veceras namestam friz.
      I cekam novi post!Pozz :)

      Delete
    5. Za dan, najkasnije dva stize :) ! Obavezno napisi kako ti je ispalo i ne zaboravi da prethodno ipak blago isfeniras kosu, ne samo da prosusis, pre stavljanja :) ! Srecno :D!

      Delete
    6. E friz je dobro ispao,ali se raspao,vetar me rascupao skroz :( :D

      Delete
    7. Eeeh, vazno je da je dobro ispalo, a i dolazi nam lepse vreme, pa ces taman imati prilike da prosetas novu frizuru :) !

      Delete
  4. Divnoooo sve mi se svidja. Drago mi je da ste otvorile blog, odlicno vam ide <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvaaala ti lepotice!!! Spremamo nove, nadamo se bolje postove :) ! I mi obozavamo tvoj blog, a posebno se obradujemo kada postavis snimke sa savetima za sminkanje <3 !!!

      Delete
  5. dali je sorc iz nove kolekcije? hvala

    ReplyDelete
  6. Nije, zimska kolekcija je bila u pitanju, kupila sam ga u decembru prosle godine, ali i sada sam videla slicne i kod njih i u Zari :-) !

    ReplyDelete
  7. super ste...ovo je odlicna kombinacija. a cvike su pogotovo lepe..jel to zimska kolekcija, i koja je verovatnoca da ih nadjem sad u radnji u delti?

    ReplyDelete
  8. Hvala ti :) ! Mislim da je prolecna kolekcija, tako da ce vrlo moguce da ces ih pronaci! Ja sam ih kupila u Novom Sadu u Merkatoru (ovo su vec trece koje sam kupila kod njih i bas sam zadovoljna) i to nema ni mesec dana!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts