Don't leave black alone!

Kako je ovih dana vreme prilično loše, setila sam se da nisam objavila post sa ovim fotografijama gde je kombinacija idealna za svežije prolećno veče. Smatram da potpuno crne kombinacije treba "razbiti" nekom vedrom bojom, pa sam tako i ja za ovo fotografisanje, a i isprobavanje novih Coffee with Milk torbi, upravo to uradila.

Ukoliko ne znate gde biste u ovakvoj kombinaciji imam jedan sjajan predlog! Naime, prošle subote smo muž i ja bili pozvani da pogledamo premijeru predstave Violinista na krovu, u SNP-u. Još davno sam gledala ovu predstavu sa Zafirom Hadžimanovim u glavnoj ulozi. Moram priznati da su me i glumci iz ove postave oduševili, sve je urađeno na vrhunskom nivou i toplo preporučujem da pogledate ukoliko ste iz Novog Sada ili ste u mogućnosti da dođete.

Kako ste možda navikli da pratite moje tekstove sredom na portalu Lepota i Zdravlje i ove srede možete pročitati tekst o tome šta bi bilo dobro da izbegavate da radite same kod kuće kada su nega i ulepšavanje u pitanju. Ovo je deo teksta:

Kada su lepota i nega u pitanju često sam sama svoj majstor. Ko bi danas trošio novac na nešto što m...

Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/lepota/beauty-vesti/iz-ugla-fashion-blogerke-sama-svoj-beauty-majstor/ © Lepota i zdravlje
Kada su lepota i nega u pitanju često sam sama svoj majstor. Ko bi danas trošio novac na nešto što m...

Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/lepota/beauty-vesti/iz-ugla-fashion-blogerke-sama-svoj-beauty-majstor/ © Lepota i zdravlje


Kada su lepota i nega u pitanju često sam sama svoj majstor. Ko bi danas trošio novac na nešto što može i sam da uradi? Ipak, postoji nekoliko stvari koje je ipak bolje prepustiti stručnjacima.

Kosa.  Koliko god bili vešti  ili neko vama blizak, šišanje ostavite frizeru. Jednom davno sam poverila mami skraćivanje šišaka i dok je ona popravaljala neravnine završila sam sam šiškama do pola čela, što nije bilo lepo za videti, a i trebalo je vremena da izrastu. Takođe, drastične promene boje kose nemojte raditi kod kuće sami. Možete se sami ili uz nečiju pomoć ofarbati proverenom bojom. Ipak, ako kao ja jednom prilikom pokušate da jako posvetlite kosu uz pomoć farbe i blanša, vrlo je verovatno da ćete i vi trčati kod frizera sa kačketom na glavi da se ne vidi gotovo drečavo naranžasta boja....OSTATAK PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK!











Torbe-Bags: Coffee with Milk
Majica-T shirt: Ines Atelier
Farmerice- Jeans: Zara
Sandale-Sandals: Zara

PHOTOS BY:  Nemanja Dimitrić, Foto studio Color24

Comments

  1. Jednostavna kombinacija uvek izgleda besprekorno. Posebno mi se dopalo sto je torba u plavoj boji :)
    Sve pohvale sto se tice teksta, za neke stvari ipak su tu strucnjaci :**

    ReplyDelete
  2. Plava torba mi je favorit. Sa crnom kombinacijom nema greške! :)

    ReplyDelete
  3. Jako mi se svidja tvoj blog! Upravo sam ga našla i baš mi se svidja! Možeš mi reći koji fotoaparat i objektiv koristiš? U potrazi sam za fotoapartom i objektivom a slike su ti predivne! ;) Zapratila sam te ;)
    ♥Kristina
    Pogledaj moj sajt :)
    http://vrgov.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, u poslednje vreme me fotografise profesionalni fotograf, uvek ga potpisem ispod posta, pa su zbog toga i slike tako lepe :) !

      Delete
  4. pretty pics ;-)


    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super! Vise mi se svidja sa plavom torbom ;)

    ReplyDelete
  6. Jednostavno i odlicno. Torbe su fantasticne.

    March and May

    ReplyDelete
  7. Odlično! Koliko jedan aksesoar može učiniti kombinaciju posebnom. :D

    http://couturecase.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Pratim te sada, sad sam te pronašla :)

    Katja iz Slovenije

    nadam se da me pratiš nazd!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts