Flower for summer

Malo je reći da je bilo vruće prilikom ovog fotografisanja, što se može primetiti po mom licu, ali i frizuri :) ! 
Ipak, ono što me je "izvuklo" je svakako ova divna cvetna haljina kombinovana sa još lepšim detaljima.
Odlučila sam da je obučem i sinoć na proslavi povodom izlaženja 150. broja magazina Joy.  
Ukoliko me pratite na Instagramu već ste videle, a ukoliko ne, kliknite na ovaj LINK :) !  Tom prilikom sam dobila sjajne MAC pokloncice, pa ću ovih dana tamo objaviti sve.

Minđuše koje vidite potražite klikom na link ispod fotografija. Još mnogo toga možete pronaći u on line prodavnici Fancy Jewellery. Minđuše, narukvice i ogrlice modernog diznajna po pristojnim cenama upakovane su u lepe kutije, što mi se posebno dopada jer možete i nekome pokloniti nešto od nakita. Takođe, za svaku porudžbinu preko 1.000 dinara ne plaćate isporuku. Tu su i brojne akcije, popusti, ali i nagrađivanja, pa ih obavezno zapratite na Instagramu i putem FB stranice!

Kako vam se dopada?

Prethodne nedelje na portalu magazina Lepota i Zdravlje imale ste priliku da pročitate mojih par saveta kako da preživite tropske temperature u gradu , a ukoliko niste možete to učiniti klikom na ovaj LINK!


P.S. Dobitnica sata iz prethodnog posta je  Marija D. , koja je pod rednim brojem 2 ostavila komentar za učestvovanje i putem sajta random.org izvučena :) !











Haljina- Dress: OVDE-HERE
Tašnica - Purse: OVDE-HERE
Minđuše - Earrings : OVDE- HERE
Sandale-Sandals: Paris Hilton

Photos by: Nemanja Dimitrić, Foto studio Color24

Comments

Post a Comment

Popular Posts