Glitter and casual

Kao što sam spomenula u prethodnom videu, 2016. godinu dočekaću najverovatnije kod kuće u porodičnoj atmosferi. To znači da ću spremati svašta lepo za jelo i da ćemo nas troje uživati u muzici i hrani, dok Sofi ne zaspi, a onda ćemo nas dvoje i dalje slušati muziku, ali malo tiše :) ! Neću brinuti o tome šta da obučem, ali ipak, kako sam skoro dobila na poklon divan sat, ali i klipse za kosu reših da vam ne snimam video i njima već da vam prikažem sve na fotografijama i usput da vam predlog šta biste mogli da obučete. Barem predlog za po neki detalj :) !


Prvo ću vam pisati o satu. Nisam zaljubljenik u satove, nemam naviku da pogledam na sat, pa je on za mene više modni detalj. Kada su me kontaktirali sa Jord Wood Watches sajta da izaberem jedan sat koji bih nosila zamolila sam muža da mi pomogne. Ja sam gledala šta mi je lepo, a on šta je kvalitetno - ne osuđujte me što sam malo površna :) ! Odluka je pala na sat koji vidite na slikama. Automatik je, što znači da nema baterije već se navija. Naziv sata  je: CORA series Purpleheart & Mother of Pearl, a cena je 275 dolara (slanje se ne plaća) .   Ko se razume, kaže mi da je urađen sjajno i da ima odličnu cenu spram toga, jer zapravo nije toliko poznat brend. Što se mene tiče prelep mi je, baš kao što je bio na slikama! Kao što vidite, izabrala sam narukvicu bordo boje. Sve njihove narukvice su od fino obrađenog drveta i to mi je toliko zanimljivo i lepo i zaista se nadam da će dugo da mi traje!




Sa desne strane ispod broja pregleda stranice možete videti widget sa ovim satovima, pa možete pogledati putem tog linka šta sve još nude, a nude još  lepih boja i takođe mnogo muških satova. 



A sada o klipsama za kosu. Pre par godina imala sam odlične, ali su se, da budem iskrena , uništili od farbanja i bacila sam ih. Znate kakva je moja kosa trenutno - prilično je duga i gusta i pitate se možda šta će mi još i dodaci :) ! Moram priznati, da volim da mi kosa bude ne toliko duža već joooš gušća kada imam neke važne prilike ili fotografisanja. Takođe, kada uskoro odem na šišanje znam da će me frizerka ubediti da skratimo što više :) . Sve u svemu, primetile ste da je skoro svaka blogerka na poklon dobila da proba IrresistibleMe klipse pa je i meni drugarica, blogerka dala kontakt i uskoro sam se i ja priključila toj grupi :) ! 
Poručila sam ove klipse: klik ovde ! Trenutna cena je 59 dolara i to je pocetna cena, a moja duzina i gramaza iznosi 189 dolara. Dobila sam baaš dosta kose i pramenova širih i užih, tako da mogu da biram da li ću nositi sve ili samo nekoliko - dakle nekome ne treba toliko, posebno ko ima retku kosu!

 Potpuno sam zaboravila da se uslikam bez klipsi da vidite razliku, ali znate već moju kosu iz videa i sa drugih slika :))) ! Ipak, za sve one koji su prvi put na blogu:



Kosa je prirodna i vi birate boju. Ako ne potrefite , možete je farbati, međutim, ako vidite na slikama ja jesam jer sam izabrala boju prošaranu svetlijim i tamnijim vlasima. Izabrala sam dužinu oko 50cm i težinu 200 grama. Za mene je to sasvim dovoljno jer je blago duže od moje prirodne dužine i ne deluje veštački kada stavim. Na sajtu možete videti kako izgleda svaka boja i same klipse dok se ne stave. Čak imate i tutorijale kako da ih stavite same kod kuće. Ono što mi je zanimljivo jeste da u pakovanju dobijete mali uzorak i ako vam se ne dopadne ne otvarajte deo gde su sve klipse već možete slobodno vratiti paket.

Opšti utisak je da mi se kvalitet dopada i da, vrlo ću ih rado nositi kada mi se ukaže prilika!


Ukliko imate pitanja , ostavite komentar, rado ću odgovoriti :) ! A sada predlog za doček, reprizu ili barem izlazak sa drušvom :) !












 HAIR EXTENSIONS-KLIPSE ZA KOSU: HERE-OVDE
T SHIRT-MAJICA: INES ATELIER
BLAZER-SAKO: HERE-OVDE 
WATCH-SAT: HERE-OVDE 
SKIRT-SUKNJA: NEW YORKER
SANDALS - SANDALE: ZARA

Posebno hvala Jovani sa bloga Cipelica štiklica što me je fotografisala :) !




Comments

Post a Comment

Popular Posts