Nega kose koja izgleda BEŽIVOTNO


Verujem da već uveliko pratite serijal o kosi i verujem da gleate "epizodu" o farbanju kose.
Kada dođe proleće mnoge dame se odluče na promene kada je u pitanju boja kose.
Ja sam se odlučila na pramenove, malo farbanja i preliv i usput sam pitala frizerku par pitanja koje mi vi uglavnom postavljate. Snimila sam vam i par saveta o farbanju kod kuće.
To sve možete pogledati u novom videu:
                                                                     

Međutim, tu se nastavlja i priča o Aussie proizvodima koje koristim tokom čitavog meseca. U pitanju je Pure Locks linija koja čini da se kosa koja je izložena raznim uticijima i koja izgleda na neki način učmalo, doslovno vrati u život.

U pretohodnom postu sam vam pisala o šamponu i balzamu iz ove linije i, ukoliko do sada niste, to možete pročitati OVDE.

Sada je došao red na takozvano ČUDO za kosu, odnosno pakovanje za kosu 3 Minute Miracle.
Radi se o vrlo intezivnoj maski za kosu kojoj je potrebno samo 3 minute da deluje. Sjajna vest za sve nas koji imamo malo vremena!
Međutim, ukoliko ipak pronađete više od 3 minute za ovu masku, slobodno joj dajte još vremena.

Pakovanje je od 250ml. Savetujem vam da prvo korisite šampon iz iste linije, zatim nanesete masku i na kraju "zatvorite" dlaku balzamom.


Miris je isti kao do šampona i balzama, vrlo prijatan. Potrebno je da stavite onoliko proizvoda koliko je potrebno da se prekrije sva kosa od ušiju pa nadole. Iznad toga vam ne savetujem da stavljate masku, međutim, verujem da to znate i sami.

 Ovo je kompletan sastav maske:

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum. Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Histidine, Benzyl Benzoate, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Ona ne sadrži boje ni parabene. Nakon što naneste masku, možete raščešljati kosu, a i ne morate. Ona će sama odmrsiti kosu i već dok je ispirate osetićete mekoću i glatkoću.

Nakon upotrebe, prilikom raščešljavanja i sami ćete videti kako češalj lakše prolazi kroz kosu.
Ova maska mi se veoma dopada, a ostaviću joj još malo vremena da nakon mesec dana korišćenja da efekat koji oćekujem kada je u pitanju stanje kose.

U serijalu o kosi vas dalje očekuju videi vezani za kućnu negu, kao i sjajne frizure!
Pišite vaše utiske o svemu!

Comments

  1. Probaću, pošto baš imam problema sa beživotnom kosom, nula volumena, uvek izgleda umorno. Čak i nakon samo par sati posle pranja kosa mi izgleda kao da je prana pre 3 dana.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts