Black JeansCrni džins volim oduvek, ne samo ove jeseni. Uvek deluje moćno bilo da nosite ravnu obuću ili visoke potpetice. Danas za vas imam dva modna predloga.

Prvi bi bio idealan za odlazak na ručak večeru ili u izlazak. Naravno, s obzirom na temperature obuća neće biti otvorena i preporučila bih vam  stiletto cipele. Model koji najbolje odgovara mojoj građi su farmerice do članka i potpuno uzane. Vrlo mi je bitno da su, i pored toga što su pripijene uz telo, udobne i da u njima zadnjica izgleda kako treba.
Crna kožna jakna i bela majica su uvek dobitna kombinacija i nema greške ukoliko ih spojite s crnim ili tamno sivim farmericama.


Majica: Marx
Jakna: Morgan
Farmerice: Only

Druga kombinacija je mnogo ležernija. Udoban duks, udobne patike, jakna kao cool detalj i neprevaziđeni crni džins idealni su za, kao u mom slučaju, odvoženje i dovoženje dece iz vrtića, škole, kao i za odlazak na fakultet. 
Zaista volim kada je džins pocepan, međutim, nije uvek pogodno ići s golim kolenima, tako da su blago "zagrebani" detalji baš po mojoj meri!
Duks: Marx
Jakna: Morgan
Farmerice: Only

Pišite kako vam se sve dopada, a sve naznačene odevne predmete možete pronaći u Sportina prodavnicama.

Comments

Post a Comment

Popular Posts