Šta kupiti na sniženju


Kada bi novčanik bio živo biće tokom sniženja bi imao izraz lica kao kuče sa slike :) !
Šalu na stranu, sniženja su taako dobra i svi ih volimo, zar ne?

Da biste dobro pazarali kada prodavnice dozvole popuste znate i sami šta je neophodno. Da, morate prištedeti. Kada izađu nove kolekcije kupite komade koje jednostavno morate imati, međutim, budite mudri i sačuvajte nešto za vreme popusta. Štedite kada možete i onda krenite u najbolji šoping!

Ukoliko dovoljno dobro pazite primetićete da ih ima tokom čitave godine i slažem se da su nakon zime i leta cene najniže.

Trenutno su na rasprodaji stvari iz kolekcije jesen/zima. Svi jedva čekamo lepo vreme i dosta nam je džempera, jakni,....ali nam nije dosta ako je cena baaaš dobra a i vreme je takvo da se, na primer, tokom proleća nikada ne zna kada će zatrebati toplija garderoba.

Ovih dana sam s vama delila informacije putem Instagrama o popustima u Sportini. Svake nedelje su sve veći i sada kada su na vrhuncu trajaće do kraja februara.

Pre svega proverite s kojom količinom novca raspolažete. Lako se zaleteti kada je cena mala zato vodite računa. Potom, proverite šta vam zaista treba od kapitalnih stvari. Niste kupili par sezona novu jaknu , torbu, obuću? Sada je vreme! Nemojte misliti da se vaša veličina nužno rasprodala.

Krenuli ste u šoping isključivo s osobom koja će vas pustiti na miru da razledate šta i koliko želite i biti tu da vas posavetuje ako ste neodlučni, kao i vi za nju, je l tako :) ? Ja, na primer, najradije idem sama, eventualno s jednom drugaricom :) !

 Pogledajte prvo stvari po koje se došli. Imate sigurno u glavi šta otprilike želite :) ! Ako vidite, na primer, tašnu koja vam treba, prelepa je i SNIŽENA da , uzmite je bez griže savesti! To je ono šzo vam treba, što biste inače kupili i za šta će vam biti žao ukoliko se rasproda. Zaista hoće, ne razmišljajte dugo :)) !

Ako je ostalo novca , gledajte takozvane basic komade. Na primer, kvalitetan džins, košulja, trenerka, mala crna haljina...nešto vam nije potpuno neohodno ali će vam i te kako trebati u nekom momentu i bićete srećni što ste našli nešto kvalitetno, što inače nije jeftino, a vi ste ga upravo kupili po sniženoj ceni.

Haljina: Marx
Troba: Parofis
Sve iz Sportine, sa sniženja :) !

Ako neko želi da me posluša za prethodno, neka na kraju, ako još uvek ima novca namenjenog za šoping , gleda sve one stvari koje su tooliko snižene da ih je greota ne kupiti, trebale, ne trebale jer da, trebaće  :) ! Ipak, ako vam se nešto ne dopada, a cena je fantasična naravno da nećete kupiti, osim ukoliko bi se to jako dopalo nekom vama dragom, pa ga obradujte.

Tako ja radim i do sada sam retko omašila u kupovini na sniženju. 
Šta ste vi "ulovile" ovih dana?

Comments

Popular Posts